Together we can overcome the Challenges for Equal Participation


Adunarea Națională a Organizațiilor de tineret din Republica Azerbaidjan (NAYORA), în colaborare cu Centrul European de Tineret, Budapesta. Solicită participanții a statelor membre ale CoE și Belarus pentru sesiunea de studiul  "Împreună putem depăși Provocări pentru participare egală " care va avea loc la Budapesta, la 2-9 decembrie 2012 (călătorie zi inclus)

Sesiunea de studiu are ca scop obținerea implicării împreună lucrători tineri din ONG-uri  în lucrul cu refugiații, solicitanții de azil, persoanelor strămutate și promovarea activităților de tineret cu participarea socială a acestora.

Cazare și masă sunt oferite de Consiliul Europei la Centrul European de Tineret, cheltuielile de călătorie vor fi rambursate la prezentarea veniturile relevante în conformitate cu normele de CoE.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să găsiți atașat cererii de Participanți la acest e-mail.

Dacă sunteți interesați, vă rugăm să completați formularul de cerere și să îl trimiteți la konulc@gmail.com (Konul JAFAROVA - directorul de golf a STS) și ramiz.aliyev@nayora.az până la 28 octombrie 2012.

Puteți găsi Anunțul pentru Participanți și descărca formularul de aplicare aici http://www.nayora.az/studysession/  sau direct link - Call for  participants - Study Session - Budapest, 2-9 Dec  2012

Anunțul a fost tradus din limba engleză ...


************************************
National Assembly of Youth Organizations of the Azerbaijan Republic  |NAYORA|
Suleyman Rustam 7,
Baku, AZ 1014, Azerbaijan
T/F: 
+ 994 12 564 90 14
M:   
+ 994 55 823 72 90
www.nayora.az | fb.com/nayora_az
twitter.com/nayora_az

************************************



0

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu