Strategia Raională de Tineret 2013-2017

   În perioada 2-4 octombrie 2012 sub egida reprezentanților Centrul Pro Comunitate, Adelina Lungu și Vitalie Postucu suportul financiar al Ministerului Tineretului și Sportului a fost elaborat conceptul strategiei raionale de tineret. În  grupul de lucru au fost incluși tinerii din localitățile raionului Fălești din diferite instituții: consiliul raional, primăria orașului Fălești, Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă, Asistență Socială, Centrul Medicilor de Familie, școala de meserii Fălești, elevi , Centrul de Creație şi Agrement pentru Copii şi Adolescenți.  








  Elaborarea conceptului a cuprins etapele: sesiunea viziunilor, analiza SWOT, sesiunea contradicțiilor, sesiunea direcțiilor strategice și sesiunea implementării.

  În viitor conceptul va fi discutat și analizat de un grup de circa 50-60 tineri, după care va fi înaintat spre aprobare la consiliul raional Fălești.
  Strategia Raională de Tineret va fi elaborată pentru o perioadă de 5 ani. Aceste planuri strategice vor fi aprobate de Consiliul raional și va reprezenta documentul oficial în domeniul  de tineret pentru respectiva perioadă de timp. Strategia Raională de Tineret va avea un plan de acțiuni de monitorizare și evaluare iar la finele fiecărui an vor fi realizate ședințe de evaluare și va fi efectuată o actualizare a planului. 


  Activitățile sunt finanțate de Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi pentru sectorul neguvernamental de tineret.

0

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu