Managementul timpului

  La data de 20 ianuarie s-a desfăşurat şedinţa ordinară a cercului de studiu al femeilor din cadrul organizaţiei teritoriale AgroInform. În cadrul şedinţei s-a pus în discuţie tematica "Managemetul timpului". Doamnele invitate s-au pronunţat vis-a-vis de utilizarea raţională a timpului lor şi planificarea activităţilor. Participantele au dispus de un material teoretic unde  erau specificate cîteva sfaturi şi anume:
- să ne priotirizăm sarcinile de serviciu;
- să ne planificăm ceea ce e posibil de realizat în funcţie de bioritmul nostru: dacă ştim că suntem mai activi dimineaţa, profităm de orele matinale pentru a rezolva sarcinile dificile.
- să alternăm o sarcină placută cu una mai puţin plăcută;
- convorbirile cu prietenele le lăsăm pentru pauze;
- să venim cu 15 minute mai devreme la muncă, s-ar putea să descoperim cu surprindere că ne parcurgem mai repede  mail-urile cu biroul gol, în linişte şi cu o cafea în faţă ... ca acasă.
  În concluzie: timpul este cea mai preţioasă resursă, este cel mai valoros lucru pe care îl avem. Este persisabil, nu poate fi înlocuit si nu poate fi salvat. Putem doar să-l realocăm de la activităţi de o mai mică importanţă către activităţile mai importante.




0

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu