Crăciun fericit în inima copiilor defavorizaţi

La data de 24 decembrie s-a organizat o sărbătoare pentru copiii defavorizaţi. Au participat cu un program artistic centrele: „Casa Speranţei”, „Nufărul Alb”,  „Pentru Voi”, „Împreună”, „Pro Sperare”, „Vivatis”.
            Desigur că la manifestare nu au lipsit personaje ca: „Moş Crăciun”, „Crăciuniţa”, „Baba Hîrca”. Copiii au dansat în jurul bradului, au cîntat, au recitat poezii şi sau jucat cu Moş Crăciun, după care au primit cadourile mult aşteptate şi ajutoare materiale.
            Sărbătoarea dată i-a dat posibilitate acestor copii să simtă şi ei această atmosferă de crăciun cu zîmbete pe faţă, veselie, urături şi cadouri.

 
 


0

4 Comentarii:

Anonim spunea...

Bravo la toate Centrele Comunitare de Asistenta Sociala si nu in ultimul rind Centrului pentru Protectia Copilului si Familiei!!!

Anonim spunea...

:) bravo

Anonim spunea...

Orice copil iubeste surprizele, au un mos a lor comun care e mereu iubitor si generos, in special copiii defavorizati, ei asteapta mereu o minune in viata lor. Bravo echipei ce a realizat acest spectacol si cu siguranta au reusit sa aduca o noua minune, un nou zimbet in viata copiilor. Sa nu uitam zi de zi sa daruim copiilor iubire, ceea ce va genera fericire.

Anonim spunea...

Dl Bejenari Alexandru, cu drag si stima, dar cine va furnizat informatia despre centrele de asistenta sociala.. cei casuta cenusaresei???? Noi cunoastem de Centrul Casa Sperantei... e frumos cind citim o informatie corecta... cred ca e posibil o corectare... ms.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu