Propria opinie

Tinerii conduşi autoritar de cei mai învîrstă , mă refer la  activitatea de  muncă, lor li se impune un volum de lucru enorm fără a fi remuneraţi după merite. Cineva ar zice că aşa şi trebu , căci sunt tineri şi că bătrînii nu pot, şi aşa mai departe ... NU cei care nu pot, să stea acasă şi să nu fie implicaţi în activităţi, în care habar nu are ce trebuie de  făcut, aşa tipuri de  oameni  mă irită, se fac mari şefi iar adevăratul grăunte al mişcării rămîne în umbră.
Unica ieşire din situaţie este de a lua destinul în propriile mîini, şi a exclude din propria conştiinţă iluzia că cineva trebuie să te ajute, sau să îţi rezolve  problemele. Ajunge să stăm cu capul plecat şi să facem ce ne spun oanemii încrezuţi în propria prostie. Nu sunt pentru orientare politică, dar spre o informare, spre dreptate făţă de  tinerii care merită... toţi merită..
Aceste idei expuse mai sus sunt nişte reflectări a ceea ce  ne înconjoară.
În ultimii ani barurile au crescut ca ciupercile după ploaie şi  care  au devenit unicul mijloc de distracţie şi interes de a petrece timpul liber. Nu sunt contra barurilor , nu toţi işi permit ...

Tinerii suport pentru cei mai învîrstă....

A venit timpul să fim auziţi.

0

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu