„Tribuna Gândurilor Bune” la Fălești- 07.08.2015

„Tribuna Gândurilor Bune” a fost lansată pentru prima dată în Republica Moldova în Chișinău în iulie 2014. Dar cu prilejul aniversării celei de-a treia ediții a proiectului, am început să transmitem gânduri bune și mai multor moldoveni , și anume să călătorim cu tribuna și în orașele Hîncești și Fălești.
Pe data de 07 august, vineri, începând cu ora 10 dimineața, orașul Fălești a fost colorat de multe cuvinte frumoase!

În centrul orășelului, la  Havuzul Orășenesc de pe str. Ștefan cel Mare, a fost amplasată o tribună și un megafon la care fiecare trecător bine dispus  se putea apropia și spune gânduri frumoase oamenilor din jur, orașului.
Printre scopurile organizatorilor era și acela de a oferi oricui provocarea de a vorbi în public, chiar și pentru câteva secunde, dar aceștia și-au  propun în primul rând să dea glas bunătății din oameni și să-i înveselească pe cei care, trecând pe acolo, vor auzi o vorbă bună spusă tare!
Organizatorii proiectului „Tribuna Gândurilor Bune”, membrii Clubului Oratorilor (hyper link https://www.facebook.com/oratorchisinau ) care au adus, la propriu, un suflu nou bunătății oamenilor din  orașul Fălești cu ideea și prezența lor sunt  Cătălina Guțul, Felicia Crețu și Vlaicu Motrescu, cu sponsorizarea companiei Î.C.S. „ Gas Natural Fenosa”S.A.


0

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu