Invitație la Sărbătoarea Dragostei și a Bunăvoinței ”Dragobete”



0

Proiectul “Reabilitarea Infrastructurii Sociale ”

 
AO „Pro Cooperare  Regională” 
 
Reprezentanța din RM a Fundației Elvețiene HEKS







Proiectul “Reabilitarea Infrastructurii Sociale ”

Concurs de granturi pentru rapararea/renovarea școlilor și grădinițelor

AO “Pro Cooperare Regionala” mun. Bălți, cu susținerea financiară a Fundației HEKS Moldova, lansează concursul de granturi în cadrul proiectului “Reabilitarea Infrastructurii Sociale ” - RIS, pentru urmatoarele raioane: Edineț, Drochia, Rișcani, Glodeni,  Fălești, Sîngerei, Florești.

0

GRUPUL DE INIȚIATIVĂ AL BĂNCII MONDIALE GLASUL TINERILOR RECRUTEAZĂ NOI MEMBRI



Grupul Glasul Tinerilor (GT) este un grup consultativ format din aproximativ 15 tineri, care oferă posibilitatea includerii viziunilor tinerilor din regiuni în programele Băncii Mondiale. Obiectivul principal al GT este de a facilita dialogul permanent cu actorii din domeniul tineretului, a stabili un proces de învăţare mutuală între Banca Mondială şi actorii din domeniul tineretului în scopul obţinerii ideilor noi şi recomandărilor pentru îmbunătăţirea programelor Băncii Mondiale pentru tineret.
Grupul Glasul Tinerilor în Moldova va include tineri şi tinere din diferite regiuni a ţării, din mediul rural sau urban, reprezentanţi ai diferitor etnii, persoane cu statut social diferit şi tineri cu disabilităţi, care doresc să participe la implementarea diferitor proiecte a Băncii Mondiale, în special cele de tineret. Glasul Tinerilor va organiza diverse activităţi cum ar fi instruiri, consultări, vizite în teren, cercetări, campanii informaţionale.
Un membru al Grupului Glasul Tinerilor trebuie să fie:
  • Interesat şi motivat de a analiza problemele tinerilor din Moldova şi disponibil să ofere recomandări pentru depăşirea acestora;
  • Lider sau membru activ al unui ONG de tineret;
  • Capabil să lucreze într-o echipă unde membrii pot avea opinii diverse asupra subiectului de tineret;
  •  Disponibil să dedice timp şi energie pentru activităţile Glasului Tinerilor;
  • Responsabil, comunicativ şi creativ;
  • Vârsta între 16-25 ani;
  • Cunoaşterea limbii engleze și ruse este un avantaj;
  • Abilităţi de lucru la computer.


0