KingBoxing Fălești

În ziua hramului orașului au avut loc competițiile de Kingboxing la care au participat sportivi din Fălești, Chișinău, Căinari, Dubăsari ...
Luptătorii Asociației de KingBoxing Fălești, au manifestat măiestria tehnicilor în luptă ce a ținut în suspans publicul prezent în acestă zi, în Casa Raională de Cultură.

În continuare, le urăm mult succes tuturor membrilor Asociației de KingBoxing din Fălești și le dorim rezultate bune in continuare. Bravo!!!

0

Ansamblul de dans popular Folesteanca

  Ansamblul de dans al Casei Raionale de Cultura mereu ne bucura la toate sarbatorile si festivalurile ce au loc la noi in oras si raion. Ei sunt mindria si onoarea noastra.
  Dintr-un interviu cu Noroc Iurie, unul dintre cei mai buni dansatori al colectivului, am aflat ca dansurile pentru ei este o placere, este o metoda de a se manifesta, de a arata talentul sau si de a nu pierde timpul.
  Le uram mult succes si bafta, fie ca in continuare deasemenea sa ne bucure si sa ne uimeasca cu dansurile lor.


0

Inaugurarea Monumentului Simbol al Statalitatii Republicii Moldova

       Consiliul Raional Făleşti comunică,  că în ziua de 22 mai 2011, cu începere de la ora 11.00 în centrul oraşului Făleşti se va desfăşura festivitatea de inaugurare a unui inedit  Monument-Simbol al Statalităţii Rebublicii Moldova, “Mîndria şi Puterea Poporului”.
      La evenimentul nominalizat sunt invitaţi cetăţenii raionului, persoanele care au activat în teritoriu, originarii localităţilor noastre, prietenii, şi simpatizanţii noştri

0